Algemene voorwaarden

Kamer van Koophandel

Borstvoeding & meer staat geregistreerd bij KvK Midden-Nederland onder nummer 56717334.

World Health Organisation

Borstvoeding & meer onderschrijft de WHO-code voor babyvoeding. Dit betekent dat wij alleen werken met merken en producten van bedrijven die zich óók aan deze code houden.

Registratienummers Mirjam

IBCLC: 312-79002

VSBB:

NVL: 63412

BIG-registratie nummer (verloskundige): 49063705103

Klachtenportaal zorg ID: 4480

BTW

Al onze prijzen zijn inclusief BTW

Ons BTW nummer is NL852283416B02

Betalingsvoorwaarden

Betalingen vinden plaats via een factuur achteraf. De factuur wordt per e-mail naar het opgegeven e-mailadres verzonden. Je moet betalen binnen 14 dagen na de datum op de factuur. Na 14 dagen sturen wij een eerste herinnering als er nog niet betaald is. Na 28 dagen komt er een tweede herinnering, indien nodig.

Annulering

  • Annulering van een cursus: Bij annuleren binnen 24 uur vóór de start van de cursus zal er geen restitutie plaatsvinden.
  • Annulering van een consult: Bij annuleren binnen 24 uur vóór de start van het consult zal de helft van de consultprijs in rekening gebracht worden. Dat geldt zowel voor consulten die online zijn ingepland, als ook voor consulten die op andere wijze met Borstvoeding & meer zijn afgesproken.
  • Als uitzonderingen op deze regels gelden ziekenhuisopname en bevalling.

Klachtenprocedure

Ben je onverhoopt niet tevreden? Wij werken met de klachtenprocedure van de NVL. Maar hoe mooi zou het zijn als je gewoon contact met ons opneemt, om samen naar een oplossing te zoeken. 

Retouren

Als je bij ons iets gekocht hebt en je bent niet tevreden, dan mag je binnen 14 dagen het gekochte artikel terugbrengen. Natuurlijk moet het wel in de originele verpakking zitten en onbeschadigd zijn. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Artikelen die in aanraking komen met moedermelk worden geleverd in een gesealed zakje. Als dit zakje geopend is, kunnen de artikelen om redenen van hygiëne niet meer teruggebracht worden. Dat zijn onder andere: kolfschelpen, spuitjes, slangetjes, flesjes, flessenspenen. Als deze artikelen onderdeel uitmaken van een groter geheel (bijvoorbeeld een ARDO Double Plus), dan zal het retourbedrag worden verminderd met de kosten van deze artikelen.