Borstvoeding & meer

Wij zijn Mirjam en Marianne. Wij zijn Borstvoeding & meer.
Mirjam & Marianne

We zijn lactatiekundige en borstvoedingscoach in Utrecht. We zijn opgeleid en deskundig op het gebied van borstvoeding. We geven moeder en kind professioneel advies en begeleiding.

Naast onze borstvoedingspraktijk heeft Mirjam ruim 10 jaar ervaring als verloskundige. Marianne heeft een achtergrond in maatschappelijk werk met als specialisatie gezinscoaching.

Snel contact

Wij weten - uit ervaring - hoe hard je soms staat te springen om nét dat beetje extra hulp. En hoe graag je dan wilt dat die hulp snel komt. Wij kiezen daarom voor:

  • Snelle hulp
  • Betaalbare zorg
  • Niks moet, maar we helpen je met alles
  • Een warme, persoonlijke aanpak

Maak nader kennis met Mirjam

Maak nader kennis met Marianne

Daarnaast werken we samen met:

Annette Noordhof

Audrey van Baggem

Kristel de Lijster

Lees ook wat anderen over ons zeggen.

Mirjam, Annette, Audrey en Kristel zijn lactatiekundigen IBCLC en lid van de NVL.
Marianne volgde haar opleiding tot borstvoedingscoach bij Baby& Borst. Aanvullend heeft zij binnen Borstvoeding & meer kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van allerlei borstvoedingssituaties onder supervisie van Mirjam. Marianne doet zelfstandig borstvoedingscoachconsulten en babycoachconsulten. Als binnen een consult een nog meer specialistische aanpak nodig blijkt, doordat er bijvoorbeeld medische problemen spelen, zal ze doorverwijzen naar een lactatatiekundige IBCLC. 

Alle vijf hebben we onze eigen expertise;  we doen ook draagconsulten en consulten babymassage. Als je een gecombineerd consult wilt, neem dan telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Wat je verder over ons wilt weten: