Borstvoeding & meer

Wij zijn Borstvoeding & meer.
Team Borstvoeding & meer

We zijn lactatiekundigen en borstvoedingscoach in Utrecht en omgeving. We zijn opgeleid en deskundig op het gebied van borstvoeding. We geven moeder en kind professioneel advies en begeleiding.
Tot februari 2018 loopt Nina stage bij ons. Zij doet de opleiding tot borstvoedingscoach.

Snel contact

Wij weten - uit ervaring - hoe hard je soms staat te springen om nét dat beetje extra hulp. En hoe graag je dan wilt dat die hulp snel komt. Wij kiezen daarom voor:

  • Snelle hulp
  • Betaalbare zorg
  • Niks moet, maar we helpen je met alles
  • Een warme, persoonlijke aanpak


MirjamMarianne


Annette


Audrey


Kristel


Nina


Mirjam, Annette, Audrey en Kristel zijn lactatiekundigen IBCLC en lid van de NVL. We zijn allemaal lid van de Vereniging Specialisten Borstvoeding en Babybegeleiding: de VSBB.

Borstvoedingscoach

Het beroep van borstvoedingscoach is een betrekkelijk nieuw fenomeen in Nederland. Marianne volgde haar opleiding tot borstvoedingscoach bij Baby& Borst. Aanvullend heeft zij binnen Borstvoeding & meer kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden van allerlei borstvoedingssituaties onder supervisie van Mirjam. Marianne doet zelfstandig borstvoedingscoachconsulten en babycoachconsulten. Als binnen een consult een nog meer specialistische aanpak nodig blijkt, doordat er bijvoorbeeld medische problemen spelen, zal ze doorverwijzen naar een lactatatiekundige IBCLC. 

Alle vijf hebben we onze eigen expertise;  we doen ook draagconsulten en consulten babymassage. Als je een gecombineerd consult wilt, neem dan telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Zo sla je twee vliegen in één klap!