Zwangerschapsconsult

Zwangerschapsconsult - een persoonlijke cursus borstvoeding

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Met vragen over borstvoeding kun je - al tijdens je zwangerschap - terecht bij een lactatiekundige.

Heb je persoonlijke vragen of negatieve ervaringen met borstvoeding? Kies dan een persoonlijk consult. Wij komen langs op een plek - en een tijd - die jou het beste uitkomt.

Je kunt o.a. bij ons terecht als:

  • Je een borstoperatie hebt gehad
  • Je een borstverkleining of -vergroting hebt gehad
  • Je een ziekte of handicap hebt
  • Je een kindje met een handicap verwacht
  • Je een tweeling verwacht

We gaan in op de aandachtspunten waar jij behoefte aan hebt. We maken een haalbaar plan voor de borstvoeding. Dit doen we natuurlijk in goed overleg met jou en je partner.

Maak een afspraak

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 12.00u en in het weekend van 12.00u tot 15.00u op telefoonnummer 06 - 425 26 185. Of stuur een e-mail naar email@borstvoedingenmeer.nl. Wij nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op.

Kosten

Dit consult kost €75,- Of kies een All-in-consult; dan krijg je een consult in je zwangerschap met uitgebreid verslag per mail en twee contactmomenten in je kraamweek.

Voorlichtingsavond

We nodigen je ook van harte uit om onze voorlichtingsavond over borstvoeding bij te wonen. We geven ze maandelijks in Utrecht, zowel in het centrum als in Leidsche Rijn.