Borstkolf huren

Wij verhuren een professionele borstkolf van ARDO. De CARUM is een dubbelzijdig elektrisch kolfapparaat.
ARDO CARUM

Deze kolf is zeer geschikt om de melkproductie op gang te brengen en/of op peil te houden. Bovendien heeft de Carum een unieke module voor sensitiviteit. Deze is vooral erg geschikt bij vrouwen die gevoelige borsten hebben of, door borstontsteking of tepelkloven, pijn voelen bij het kolven.

ARDO onderschrijft, net als Borstvoeding & meer, de WHO-code.

Hoe werkt het?

Je huurt de kolf en koopt er een persoonlijke dubbelzijdige afkolfset bij. Ook ontvang je een uitgebreide instructie. Heb je een andere maat kolfschelp nodig? Ook die kun je bij ons aanschaffen.

Bij vragen kun je ons altijd bellen of een afspraak maken voor een kolfconsult. Tijdens een kolfconsult leggen we de werking van de kolf uit en bepalen we samen met jou de optimale instellingen.

Kosten, ophalen en borg

Een borstkolf huren kost € 2,45 per dag. De persoonlijke afkolfset kost € 35,50.

Je kunt de borstkolf ophalen in Utrecht Overvecht. Vul het kolfformulier in op onze website en wij bellen jou zo snel mogelijk om het tijdstip van ophalen af te stemmen. Ben je niet zo mobiel? We kunnen de kolf ook komen brengen, maar dat doen we alleen in combinatie met een kolfconsult.

Bij ons betaal je geen borg; wij werken op basis van wederzijds vertrouwen.
Lees hier onze verhuurvoorwaarden.

Borstkolf huren

Vul het kolfformulier alvast in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een moment van afhalen af te stemmen.

Borstkolf kopen?

Ga je de kolf langer gebruiken? Tover dan je persoonlijke afkolfset om tot een volwaardige elektrische kolf. Je kunt bij ons de verschillende onderdelen van een ARDO-borstkolf kopen.

Is je eigen Calypso kwijt of kapot?

Huur dan ter overbrugging een Calypso-conversieset. De Calypso is lekker praktisch voor buitenshuis. Deze verhuren we voor maximaal een week. De huurprijs is het zelfde als voor een Carum huurkolf. Je kunt dit aangeven aan de telefoon en/of in het kolfformulier.


Ben je aanvullend verzekerd bij Agis, Zorg en Zekerheid, Prolife, Zilveren Kruis of Zorgzaam? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van je kolfhuur of kolfaanschaf! Informeer bij je verzekeraar naar de voorwaarden, of klik hier voor een overzicht.