Basisconsult

Goede service voor een scherpe prijs.

Bij een basisconsult krijg je precies wat je nodig hebt: professionele zorg rondom de borstvoeding zonder toeters en bellen. De borstvoedingscoach komt bij je langs, om met je mee te kijken bij een voeding, je tips en trucs te geven, en de ondersteuning/bevestiging te geven die je nodig hebt!

Het is speciaal geschikt voor de gezonde moeder en baby, die nét wat extra hulp kunnen gebruiken! Het consult kan worden uitgebreid met babycoaching.

Wat mag je van ons verwachten

Bij een basisconsult krijg je een uur lang alle hulp die je van Borstvoeding & meer kunt verwachten. Professioneel, betrokken, en jij hebt de regie. Als je in de week na je consult nog vragen wilt stellen, kun je een nazorgpakket afnemen. Ook is het mogelijk een uitgebreid verslag van dit consult te verkrijgen (tegen een meerprijs).

Maak een afspraak

Als borstvoeding niet goed lukt, wil je snel geholpen worden. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 12.00u en in het weekend van 12.00u tot 15.00u op telefoonnummer 06 - 425 26 185.

Buiten deze tijden kun je onze voicemail inspreken of een e-mail sturen. We nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op en komen zo snel mogelijk bij je op bezoek. 

Kosten

Een basisconsult kost € 75,-. Let op: sommige zorgverzekeraars vergoeden alleen lactatiekundige hulp door een Lactatiekundige IBCLC. Check hier wat jouw verzekering vergoedt! 

Extra: een verslag kost € 25,-.

Extra: een nazorgpakket kost € 30,-.