Babycoaching

Vraag jij je ook weleens af hoe je erachter komt wat je kindje bedoelt? En kun je je baby nu wel of niet verwennen? En is borstvoeding het antwoord op alles? Welke boeken kan ik nu geloven? Wij krijgen regelmatig vragen van ouders die borstvoedingsgerelateerd zijn, maar ook veel te maken hebben met het vinden van je weg als ouders.
Marit

Borstvoeding is veel meer dan voeding alleen. Er bestaan meerdere antwoorden op babybehoeftes, het is vooral belangrijk dat dit antwoord bij zowel de ouders als de baby past.

Borstvoeding & meer denkt ook hierin graag met ouders mee. Als Borstvoedingscoach en vanuit haar achtergrond in maatschappelijk werk en gezinsbegeleiding heeft Marianne ervaring met deze vragen en kennis over (het komen tot) antwoorden. Zij zoekt graag samen met ouders naar het antwoord wat het meest passend is in de gegeven situatie.

Boek een babycoachingsconsult als je:

-de raad van je kraamzorg mist en even iemand naast je wil hebben die meedenkt en meekijkt

-als je kindje al wat ouder is en je hebt vragen over doorslapen, verlatingsangst of vaste voeding

- als je worstelt met het aangeven van je grenzen naar je kind, en waarom/hoe je dat zou moeten of kunnen doen

Wat kun je van ons verwachten?

In een babycoachingsconsult denken we met je mee over vragen rondom voeding, behoeftes, gedrag en je reactie als ouders daarop. Een babycoachingsconsult doen we bij jou thuis, waar jij je op je gemak voelt, en je kindje ook. We nemen een uur de tijd voor je. Daarnaast kun je een uitgebreider consult van anderhalf uur aanvragen, inclusief een verslag en twee telefonische contactmomenten in de twee weken volgend op het consult.

Kosten

Een consult aan huis kost € 60,- voor een uur.  Een uitgebreid consult kost € 120,-.

Marianne is met zwangerschapsverlof vanaf half februari t/m eind juli 2017! Maar je kunt ook bij de lactatiekundigen terecht met dit soort vragen.