All-in-consult

All-in-consult: als je het beste voor jezelf en je kindje wilt.

Is borstvoeding pijnlijk? Heb je problemen met het aanleggen van je baby? Of heb je teveel of juist te weinig melk? Een lactatiekundige is speciaal opgeleid om moeders die borstvoeding (willen) geven te begeleiden.

Wat houdt een All-in-consult in?

We nemen alle tijd om naar je te luisteren. We stellen je een paar vragen over je zwangerschap, de bevalling, de kraamperiode en over de borstvoeding. We bewonderen je baby en observeren hoe je borstvoeding geeft.

Op basis daarvan krijg je een deskundig advies. En het is ook fijn om bevestiging te krijgen als het wél goed gaat. Onthoud: Jij hebt de regie! We zijn graag realistisch, borstvoeding moet haalbaar zijn. Beide partijen moeten ervan genieten.

We helpen je om er het maximale uit te halen. Ook als je besluit te stoppen met borstvoeding, helpen we je.

Bij een all-in-consult komt de lactatiekundige langs. Zijn jij en je kindje gezond (ook geen spruw of borstontsteking) en wil je gewoon gecoacht worden? Dan is het basisconsult een goede keuze!

Tip: baby’s drinken het beste als ze net wakker zijn. Dan hebben ze genoeg energie om de melk effectief uit je borst te zuigen.

Dit mag je van ons verwachten

Voor dit All-in-consult nemen wij tot maximaal anderhalf uur de tijd. We maken een verslag van het bezoek, de afspraken en het beleid. Het verslag ontvang je meestal binnen 24 uur. In de week na het consult kun je nog twee keer contact opnemen, dan beantwoorden we al je vragen en kunnen je - indien nodig - bijsturen. 

Behoefte aan meer begeleiding? Kies dan voor een vervolgconsult of het nazorgpakket. Een nazorgpakket houdt in: nog een extra week nazorg met twee contactmomenten.

Maak een afspraak

Als borstvoeding niet goed lukt, wil je snel geholpen worden. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00u tot 12.00u en in het weekend van 12.00u tot 15.00u op telefoonnummer 06 - 425 26 185. 

Buiten deze tijden kun je onze voicemail inspreken of een e-mail sturen. We nemen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op en komen zo snel mogelijk bij je op bezoek.

Kosten

Een All-in-consult kost € 125,-.

Heb je liever een goedkoper consult? We bieden ook een basisconsult aan. Dat duurt minder lang en je krijgt geen verslag of nazorg. Perfect voor de smalle beurs of bij een zorgverzekering die niet of weinig vergoedt.